Mobirise

Els nostres serveis

Mobirise

Dietètica

Si desitges perdre pes, necessites controlar els teus nivells de colesterol, sucre o tensió, o dubtes de si el teu estil de vida requereix una alimentació concreta, deixa-ho a les nostres mans.

Mobirise

Col·locació d'arracades

A la nostra farmàcia col·loquem arracades a les orelles tant a bebès com a nens i adults, per mitjà d’un sistema de perforació higiènic y segur.
Demana’ns més informació

Mobirise

Llistes de naixement

Obre amb nosaltres una llista de naixement, així els teus familiars i amics sabran el que necessites. Et donarem infinitat d’idees perquè tant a tu com al teu bebè no us falti de res.

Mobirise

Confecció de la farmaciola

Pensem que la teva seguretat es important i per aquest motiu t’ajudem a estar preparat davant de possibles accidents que puguis patir a casa, al treball o en els teus desplaçaments.

Mobirise

Tensió arterial

El control de la tensió arterial alta es clau per disminuir el risc de contraure malalties cardiovasculars. El nostre personal qualificat l’aconsellarà sobre les pautes de vida que l’ajudaran a controlar-la 

Mobirise

Servei de dosificació personalitzat

Organitzem i agrupem les pastilles segons el moment del dia que les tingui que prendre. Tindrà tota la medicació setmanal en un únic i cómode blíster.
Demana’ns més informació

© Copyright 2020 - Tots els drets reservats - Dissenyat per Soft Roses Empordà SL (NCS Roses)